Preview Video problem

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Preview Video problem

Curtis
When I click on the camera or preview video no image displays. I am running Windows 10. Can you suggest a fix?
Thanks,
CurtisP

Sent from my iPhone
_______________________________________________
ekiga-list mailing list
[hidden email]
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/ekiga-list
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Preview Video problem

Eugen Dedu-2
On 20/04/16 16:05, Curtis wrote:
> When I click on the camera or preview video no image displays. I am running Windows 10. Can you suggest a fix?

Hi Curtis,

The only suggestion I have is like in a previous message:

"One is you do not see your camera, cf. your log:
2016/02/29 22:44:47.421      0:16.221    GMVideoOut...ager:13672
DirectX    no Overlay Capabilities
The only advice I have is to look at
https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=626515#c44 (comment 44) to
see if it helps."

I suppose you have the line "no Overlay Capabilities" in your -d 4 log.

--
Eugen
_______________________________________________
ekiga-list mailing list
[hidden email]
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/ekiga-list
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Preview Video problem

baldguy_2017
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
I've got the same issue with Windows 10.  I've looked at comment 44, however, I don't have Direct3D showing in my registry.

I'm running W10 Pro.  Any suggestions?
Loading...